overig

Werken mijn apparaten wel goed op zonne-energie?

Ja, de opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer geschikt gemaakt voor uw apparaten in huis. De omvormer zit aangesloten op uw stopcontact en zorgt ervoor dat de energie van DC spanning naar AC spanning wordt omgezet. Hierdoor werken uw apparaten net zo goed op zonne-energie als op energie van uw elektriciteitsnet.  

Zonne-energie opwekken

Maak u geen zorgen dat u zonder energie komt te zitten op een regenachtige dag. Uw apparaten werken namelijk goed op de opgewekte zonne-energie, ook wanneer de zon niet schijnt. Het hoeft niet enkel zonnig te zijn om energie te genereren, gewoon daglicht is hierin ook voldoende. Daarnaast wordt het overschot aan energie wat u opwekt opgeslagen, zodat dat op een later moment gebruikt kan worden.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen op uw woning? Neem geheel vrijblijvend contact op met het team van ABC Zonnepanelen of vraag gemakkelijk een offerte aan via de website. Ons team staat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. Ook voor vragen over zonnepanelen en het gebruik hiervan kunt u terecht bij onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.