Laadpaal

Op zoek naar een laadpaal? Dan bent u bij ABC zonnepanelen aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een laadstation bij u thuis of op uw werk. Vraag een offerte aan en we komen zo snel mogelijk bij u langs voor persoonlijk advies.

Laadpaal thuis voor uw elektrische auto

Als u een elektrische auto heeft is het raadzaam om te kiezen voor een persoonlijk oplaadpunt. Zo kunt u thuis gemakkelijk en snel uw auto opladen. Gemiddeld scheelt het ruim 40 cent tussen zelf opladen of bij een publiek oplaadpunt. Bekijk ons assortiment en vraag een offerte aan.

Elektrische laadpaal bij u thuis

Onze laadstations zijn voorzien van slimme technologieën. Via Wi-Fi of internet kabel is het laadstation verbonden aan het internet. Zo heeft u inzicht in uw energieverbruik. Via een handige app kun je allerlei data rondom je laadstation inzien.

Laadpunt bij u op de zaak

Naast installatie bij u thuis raden we ook aan om een laadstation te installeren bij u op de zaak. Zo kunt u overal snel uw auto opladen. Als u een laadpunt wil laten installeren check dan eerst altijd bij uw gemeente of hier regels aan verbonden zijn.

Wat is de beste laadpaal voor thuis

Als u een laadpaal uitzoekt zijn er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden.

  • De laadsnelheid van uw auto
  • Het vermogen van het laadstation
  • Uw elektriciteit aansluiting in uw meterkast.
  • Het type stekker van uw elektrische auto.

Wij adviseren u graag in uw keuze. Bij het aanvragen van een laadpaal bekijken we uw specifieke situatie om te bepalen welk oplaadpunt het beste bij u past.

Hoe werkt een laadpaal?

Op het eerste gezicht lijkt een laadstation een ‘gewoon’ stopcontact. Toch is het belangrijk om een laadstation aan te schaffen als u elektrisch rijdt. Een laadstation is namelijk veel sneller en efficiënter in het opladen van uw auto. Daarnaast kan het gebruik van een stopcontact ertoe leiden dat een zekering springt in uw meterkast.

Load balancing laadpaal

Het opladen van een elektrische auto is een zwaar werk voor het stroomnetwerk. Daarom zijn er load balancing laadstations ontwikkelt. Deze maken gebruik van een slimme meter om te bekijken hoeveel stroom er beschikbaar is. Bij het gebruiken van andere elektrische apparaten kan de laadpaal met een lagere input werken.

Wat kost een laadpaal?

Bij ABC zonnepanelen kun je al een laadstation aanschaffen vanaf €1080. Daarbij betaald u bij ons €6,00 per meter kabel. Afhankelijk van uw thuissituatie kunnen extra kosten verschillen. Om uw auto op te laden betaald u enkel de kilowattuurprijs aan uw energie leverancier.

Combineer uw laadpaal met zonnepanelen

Als u zonnepanelen heeft is elektrisch rijden het meest interessant. Door zonnepanelen te combineren met een laadstation kunt u volledig duurzaam rijden op uw eigen opgewekte stroom. Interesse in zonnepanelen? Wij hebben al meer dan 40.000 zonnepanelen geïnstalleerd in Zeeland, Brabant en Zuid- Holland.

Laadpaal installeren bij u thuis

Wij hebben specialistische installateurs om u laadstation bij u te komen installeren. Zo kunt u zo snel mogelijk uw auto opladen. We regelen de complete installatie van het gereedmaken van de meterkast tot aan de plaatsing van het station. Hoe de installatie te werk gaat lees je hier.  

Paal of wallbox kopen

Je kunt kiezen tussen een staande paal of een wallbox. Afhankelijk van waar u het laadpunt wil plaatsen. Alle palen zijn mogelijk voor installatie binnen of buiten.

Laadpaal kopen bij ABC zonnepanelen.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Daarom brengen we bij ABC zonnepanelen altijd een offerte uit die past bij uw specifieke situatie. Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laadpalen Zeeland

Bent u op zoek naar een laadpaal in Zeeland. Dan bent u bij ABC zonnepanelen aan het juiste adres. Vanuit Terneuzen installeren wij laadstations bij u aan huis in heel Zeeland.

Kies voor ABC zonnepanelen

ABC Zonnepanelen heeft het betaalbaar maken van duurzaamheid als missie. Wij geven u graag voorlichting en laten zien dat verduurzamen

niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook voor uw portemonnee.

  • Onze specialisten adviseren u graag persoonlijk en leveren op afspraak.
  • Wij hebben eigen installateurs in dienst met ruim 10 jaar ervaring.
  • Goede service ook na levering.
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!