Volt Time Source 2: Laad op naar de toekomst met onze vernieuwende laadpaal!

Het compleet nieuwe laadstation van Volt Time is van binnen helemaal opnieuw ontworpen en bevat de beste kwaliteit componenten en verbeteringen om de meest geavanceerde laadoplossingen te bieden.

LET OP: Wij verrekenen €10,- per meter kabel dat nodig is om uw laadpaal te verbinden met uw meterkast!

De gloednieuwe Source 2 is een volledig nieuw laadstation van Volt Time dat van binnen volledig opnieuw is ontworpen en de beste kwaliteitsonderdelen en verbeteringen bevat om de meest geavanceerde laadoplossingen te bieden.

Met Source 2 beschik je over de beste technologie om je voor te breiden op de toekomst. Uitgerust met de slimste componeneten, Source 2 kan opgewekte zonne-energie balanceren met netstroom om de meeste efficiënte manier te garanderen om de auto op te laden. Daarnaast is Source 2 te koppelen met de slims Energy Management algoritmes ter wereld.

Volt laadpaal

Ontdek Source 2

  • Compatibel met elke EV: Source 2 werkt met elk elektrisch voertuig en laadt moeiteloos op via een vaste laadkabel of een Type-2 socket.
  • Cloud-proxy: Volt Time Cloud maakt met onze OCPP proxy moeiteloos verbinden met één of meerdere backoffice-systemen naar keuze. Dit biedt volledige keuzevrijheid, en laad laders communiceren met elke OCPP versie, MQTT en Matter.
  • Dynamische opties: Profiteer van dynamische laadopties zoals load balancing of solar balancing om de laadsnelheid te maximaliseren en de kosten te minimaliseren.
  • Gebouw in Nederland: Source 2 wordt volledig in Nederland gebouwd en is getest om de hoogste kwaliteit te garanderen.
  • Snel opladen: Zo snel mogelijk laden tot wel 22,17 kW. De meeste auto’s zijn binnen twee uur weer helemaal opgeladen!
  • Premium-interface: Met een User App, installer App en gratis Volt Time Cloud verbinden ben je zeker van simpele configuratie- en beheergemak.
  • Upgrades: Source 2 is uitbreidbaar met een MID-meter, mobiel internet, WIFI, een gratis simkaart en Power Sharing.
Vanaf:€ 849,00 incl. BTW € 0,00€ 701,65 excl. BTW

Omschrijving

Installatie

Source 2 wordt volledig aangesloten door externe connectoren, wat ervoor zorgt dat de lader nooit meer open hoeft. Dit maakt voorbereiding voor installaties mogelijk en moeiteloos.

Source 2 is ontworpen om de installatie zo simpel mogelijk te maken, zo installeer je een Source 2 laadstation in een oogwenk, wat aanzienlijk scheelt in kosten en tijd. Door het gebruik van speciale poorten voor communicatie en voeding is de lader direct uit de doos klaar om te worden bevestig. Door bijbehorende mobiele Apps is het zelf mogelijk om laders te preconfigureren.

Volt-Time App

De Volt time App schakelt moeiteloos tussen alle Smart Charging functionaliteiten met een simpele druk op de knop.

Downloads

  1. Volt Laadstation
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!