SMA eCHARGER: Rijden op duurzame Zonne energy

Driefasig AC-laadstation voor snel en PV-geoptimaliseerd opladen, perfect afgestemd op elektrische voertuigen in combinatie met de Sunny Home Manager 2.0. Met een configuratie van het laadvermogen van 1,38 tot 22 kW en een contactdoos type 2, biedt ons laadstation geavanceerde functies zoals sluiter, blackoutbeveiliging, boostfunctie en automatische faseomschakeling.

Dankzij de geïntegreerde 6mA DC aardlekbeveiliging, LED-statusweergave en laadplaatsverlichting is veiligheid gegarandeerd. Bovendien wordt het gebruiksgemak verhoogd met een RFID-kaartlezer inclusief 2 x SMA RFID-kaarten, een LCD-display en 2 Ethernet-poorten.

Ons laadstation biedt uitgebreide communicatiemogelijkheden, waaronder WLAN, 6 digitale ingangen, 1 digitale uitgang en RS485 communicatieverbinding. Het ondersteunt Modbus TCP met SMA-profiel en is voorbereid voor OCPP 1.6 voor het factureren van laadprocessen via het SMA eMobility Portal.

Met een geïntegreerde webserver en de mogelijkheid tot monitoring en controle via de SMA Energy App, biedt ons laadstation een naadloze gebruikerservaring. Bovendien is het 'Smart connected'.

SMA eCHARGER

Driefasig AC-laadstation voor snel en PV-geoptimaliseerd opladen, perfect afgestemd op elektrische voertuigen in combinatie met de Sunny Home Manager 2.0.

Vanaf:€ 1.197,90 incl. BTW € 0,00€ 990,00 excl. BTW

Omschrijving

Downloads

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!