Sigen EVAC Lader: Rijden op duurzame Zonne energy

Kijk vooruit naar een toekomst van moeiteloos opladen, waarbij u uw elektrische auto snel en efficiënt kunt opladen, terwijl u geniet van de voordelen van hernieuwbare energie. Met onze slimme oplaadoplossingen optimaliseert u niet alleen uw energieverbruik, maar versterkt u ook uw ecologische voetafdruk, terwijl u profiteert van een soepele, probleemloze rijervaring bespaart u geld door u in staat te stellen uw auto op te laden met zonne-energy in plaats van met stroom van het stroomnet. Tevens kunt u ervoor kiezen te laden als de tarieven laag zijn, of zelf gebruik maken van energy van uw systeem dat energy bij u thuis opslaat.

Ervaar een zorgeloze en flexibele ervaring tijdens het opladen van uw elektrische voertuig. Met onze geavanceerde mySigen app hoeft u zich geen zorgen te maken. U krijgt een gedetailleerd overzicht van uw laadgeschiedenis en kunt uw laadgewoonten analyseren voor optimale prestaties. U kunt bovendien moeiteloos het opladen monitoren, beheren en plannen, waar u ook bent.

Onze slimme laadoplossing biedt consistentie en gemak telkens wanneer u uw voertuig aansluit. Met de mySigen app bij de hand kunt u vertrouwen op een soepele en geoptimaliseerde laadervaring. Gebruik gevisualiseerde inzichten om uw laadgedrag te verbeteren en uw energieverbruik te optimaliseren, terwijl u profiteert van de vrijheid om uw laadsessies aan te passen aan uw levensstijl.

Kies voor de Sigen EV AC lader en geniet van een groenere, snellere en slimmere manier van opladen voor uw elektrische voertuig.

Sigenergy Laadpaal

Ervaar de Sigen EV AC lader;

 • Groen laden van energy dankzij het Sigenergy energiesysteem voor thuis;
 • Data traceren en laden volgens schema via de mySigen-app;
 • Dynamisch lastmanagement om overbelasting te voorkomen;
 • Gebruiksvriendelijk laden;
 • Makkelijke installatie met minder stappen en aansluiten boven en onder mogelijk;
 • Een geïntegreerde bescherming tegen uitval aardlekschakelaar;
 • Bescherming reduceert de kosten van het installeren.
Vanaf:€ 785,29 incl. BTW € 0,00€ 649,00 excl. BTW

Omschrijving

Sigen EVAC Lader

De Sigen EV AC lader combineert de kracht van zonne-energie moeiteloos met uw dagelijkse routine, zodat u vol vertrouwen kunt genieten van de voordelen van groene energie voor je elektrische auto.

Onze geavanceerde technologieën verminderen niet alleen uw ecologische voetafdruk, maar u bespaart ook nog eens energie.

Binnen ons assortiment bieden wij drie krachtige Sigenery EV chargers aan, elk ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons aanbod omvat:

 • EV/AC 7kW 4G T2SH-WH
 • EV/AC 11kW 4G T2SH-WH
 • EV/AC 22kW 4G T2SH-WH

Elke oplader beschikt over zijn eigen vermogensniveau, waardoor u de mogelijkheid heeft om te kiezen wat het beste past bij uw elektrische voertuig en laadbehoeften. Met deze gevarieerde selectie kunt u rekenen op betrouwbare prestaties en efficiëntie, ongeacht welk model u kiest.

Naast de Sigen EVAC Lader wordt de DC Charger EVDC aangeboden. Een aanwinst voor elke elektrische auto eigenaar. Deze moderne module biedt een reeks krachtige functies om uw laadervaring te verbeteren.

Binnen ons assrtoment bieden wij twee varianten aan, elke met zijn vermogen ons aanbod omvat:

 • DC Charger EVDC 12KW met 5 m kabel
 • DC Chager EVDC 25KW met 5 m kabel

Maak uw overstap naar elektrisch rijden moeiteloos en krachtig met onze Sigenery EV chargers en Sigen EV DC Charging Module.

Downloads

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!