Sigenergy: DC Charger

Ontdekt de Sigen EV DC Charging Module, een aanwinst voor elke elektrische auto eigenaar. Deze moderne module biedt een reeks krachtige functies om uw laadervaring te verbeteren. Onze Sigen EV DC Charging Module biedt de ultieme combinatie van kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor u moeiteloos kunt genieten van uw elektrische voertuigervaring.

Sigenergy: DC Charger

Stel samen:

Met de V2H- functionaliteit kunt u niet alleen uw elektrische voertuig opladen, maar ook back-up energie leveren aan uw woning in geval van nood, wat u in elke situatie gemoedsrust geeft. Met V2G stroomoverdracht kunt u zelfs energie uitwisselen met het elektriciteitsnet, zodat u actief kunt deelnemen aan de energietransitie.

Met de 'Black-start'-functie voor het Home Energy System kunt u uw elektrische auto gebruiken als energiebron om uw woning op te starten tijdens stroomuitval, waardoor u volledige controle en flexibiliteit heeft over uw energievoorziening.

Met een laadvermogen tot 25 kW biedt onze laadmodule snel en efficiënt opladen voor je elektrische auto, zodat u meer tijd op de weg kunt doorbrengen en minder hoeft te wachten.

Door de ruime compatibiliteit van 150 V tot 1000 V is onze module geschikt voor een breed scala aan elektrische voertuigen, waardoor u de vrijheid heeft om te kiezen welke het beste bij uw behoeften past.

Daarnaast kun je met ons systeem elektrische voertuigen opladen met 100% zonne-energie, waardoor u niet alleen geld bespaart op uw energierekening, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Met de mySigen app kunt u eenvoudig uw oplaadsessies bijhouden en plannen, zodat u altijd controle hebt over uw energieverbruik en -kosten.

Installatie
Wij adviseren de installatie uit te besteden aan de ervaren monteurs van ABC Zonnepanelen.

Load Balancing
Deze techniek is praktisch als u meerdere grootgebruikers in huis heeft. De lader zal rekening houden met het stroomverbruik. De restcapaciteit van uw net wordt gebruikt om uw auto zo snel mogelijk op te laden. Voorkomt ook dat de stoppen eruit vliegen.

Prijs Prijs excl. BTW

Downloads

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!