overig

Moet ik mijn zonnepanelen tegen extreem weer beschermen?

Nee, de zonnepanelen worden namelijk zodanig bevestigt dat deze tegen extreme weersomstandigheden bestand zijn. Veiligheid en betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en dit zal gedurende de installatie ook zeker gehandhaafd worden.

Van welk materiaal zijn zonnepanelen gemaakt?

Zonnepanelen bestaan uit gehard veiligheidsglas waardoor sneeuw, hagel, storm en strenge vorst geen problemen vormen. Deze extreme weersomstandigheden zorgen er dus niet voor dat u uw panelen hoeft te beschermen.

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?

Zonnepanelen gaan gemiddeld 30 jaar mee, ook wanneer ze te maken krijgen met extreme weersomstandigheden. Doordat ze weinig onderhoud vergen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de reiniging.

Wanneer dien ik de zonnepanelen te reinigen?

Zoals eerder aangegeven gaan de panelen ongeveer 30 jaar mee. Wanneer u in een bosrijke of industriële omgeving woonachtig bent, is het aan te raden de panelen zo nu en dan schoon te spuiten met kalkvrij water. Ook wanneer het lange tijd droog is geweest, kunt u de panelen af spuiten met kalkvrij water.

Vraag een offerte aan

U hoeft uw zonnepanelen dus niet te beschermen tegen extreem weer. Heeft dit u doen overtuigen om zonnepanelen aan te schaffen? Vraag direct gemakkelijk en snel een offerte aan via onze website. Daarnaast kunt u eenvoudig contact opnemen met het team van ABC Zonnepanelen. Wij staan voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. Ook voor vragen over zonnepanelen en het gebruik hiervan kunt u terecht bij een van onze specialisten. Dankzij onze ruime ervaring en kennis kunnen wij u perfect van dienst zijn.