overig

Ontdek de perfecte thuisbatterij voor uw energiebehoefte

Een thuisbatterij slaat de opgewekte energie van zonnepanelen op. Op momenten dat er meer stroom wordt opgewekt dan verbruikt, word deze opgeslagen in de thuisbatterij. De opgeslagen stroom gebruikt u wanneer er meer stroom wordt verbruikt dan op dat moment wordt opwekt. Zo moet u pas stroom van het elektriciteitsnetwerk halen als de accu leeg is.

Denkt u eraan om een eigen thuisbatterij aan te schaffen? De interesse in thuisbatterijen groeit snel, wat niet verwonderlijk is gezien de huidige energietarieven en het nieuwe voorstel van de regering om de salderingsregeling af te schaffen.

Met uw eigen thuisbatterij kunt u de energie die u zelf opwekt opslaan en later gebruiken. Zo kunt u zelfs gebruik maken van de zonne-energie die u heeft opgewekt wanneer de zon niet schijnt.

Ontdek welke thuisbatterij het beste bij jou past! Laat uw energierekening dalen en geniet van onafhankelijkheid met onze selectie hoogwaardige thuisbatterijen. Maak vandaag nog de overstap naar duurzame energieopslag en verhoog uw comfort thuis.

SMA-thuisbatterij

De SMA-thuisbatterij in ons assortiment brengt flexibiliteit naar een volgende niveau. U legt de basis met één batterijmodule en breidt de capaciteit uit volgens uw vraag. Of u nu elektrisch wil rijden of verwarmen op zonne-energie, SMA Home Storage voorziet met elke module een boost van extra vermogen. Bij de installatie kiest u uit vier montagemogelijkheden, om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. In combinatie met de Sunny Home Manager wordt deze superbatterij opgeladen op basis van weers- en verbruiksvoorspellingen en zet deze zonnestroom slim in wanneer nodig. Hierdoor verhoogt u de opslagprestatie en beperkt u uw energiekosten.

SMA-thuisbatterij

Enphase thuisbatterij

De Enphase thuisbatterij in ons assortiment biedt efficiëntie & duurzaamheid, met Enphase en Home Connect. Maak kennis met de smart home-oplossingen op basis van zonne-energie, met accurate info en monitoring van het energieverbruik. Gebruik de energie wanneer zonnestroom overvloedig beschikbaar is. Of sla de energie op in een thuisbatterij. Tegelijk kunt u de toestellen zo instellen dat ze actief worden tijdens de daluren, wanneer elektriciteit goedkoper is. Micro-omvormers zijn een innovatieve oplossing om de opbrengst van zonnepanelen te maximaliseren.

Enphase is marktleider in zonne-installaties met micro-omvormers en bijhorende thuisbatterijen. Deze systemen kunt u vlot koppelen met slimme huishoudtoestellen, via wifi en een smartphone-app. Op die manier gaat u energie-efficiënter wonen én leven!

Enphase thuisbatterij

Sigenergy thuisbatterij

De thuisbatterij van Sigenergy is de perfecte oplossing voor de toekomst, waarin u zelf energie kunt opwekken, beheren en verbruiken. SigenStor is een op AI geoptimaliseerd 5-in-één energieopslagsysteem dat uw zonnedromen werkelijkheid maakt en u helpt energie-onafhankelijkheid te bereiken met maximale efficiëntie, besparingen, flexibiliteit en veerkracht. Dit krachtige energiesysteem integreert een zonne-omvormer, EV DC-oplader, batterij-pc's, batterijpakket en EMS in één revolutionair 5-in-één Home ESS.

De SigenStor is klaar voor gebruik thuis of in uw bedrijf. Dankzij het unieke modulaire en stapelbare ontwerp kunt u het systeem volledig naar wens instellen en flexibel configureren. Voor commercieel gebruik kunt u meerdere SigenStors parallel aansluiten om te voldoen aan uw capaciteitsbehoeften.

Bent u geïnteresseerd in een van onze thuisbatterijen? Bekijk ons assortiment en maak vandaag nog de overstap naar slimme energieopslag!

Sigenergy thuisbatterij

Thuisbatterij van ABC zonnepanelen

ABC Zonnepanelen is expert op het gebied van zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en groene stroom. Het betaalbaar maken van duurzaamheid is onze misse. We helpen u graag met uw reis naar duurzaamheid. Heeft u interesse in een thuisbatterij? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel 0115 729998.

Onze ervaren installateurs staan klaar om uw nieuwe thuisbatterij te komen installeren bij uw woning of uw bedrijf.

Thuisbatterij van ABC zonnepanelen
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!