SMA thuisbatterij

Haal meer uit uw zonnepanelen met een SMA thuisbatterij. Sla uw eigen stroom op en gebruik het wanneer u het nodig heeft. Met de SMA Sunny Boy Storage gaat uw eigen stroom niet verloren.

Wij verkopen de SMA batterij van 3,2 kw. Het systeem is makkelijk uit te breiden met extra batterijen om te voorzien in uw behoefte.

SMA thuisbatterij
SMA thuisbatterij
SMA thuisbatterij

SMA Thuisbatterij 3,2KW opslagsysteem

  • 1 Batterij capaciteit 3,28  kWh (10 jaar garantie)
  • Steuntjes
  • Lange levensduur: 8000 laadcycli
  • Gereed voor virtuele centrales (VPP) en toekomstige toepassingen
  • 10 (8+2) jaar garantie*
Vanaf:€ 2.718,00 incl. BTW € 0,00€ 2.246,28 excl. BTW

Omschrijving

De kracht van flexibiliteit gericht op de toekomst

De nieuwe SMA Home Storage brengt flexibiliteit naar een volgende niveau. U legt de basis met één batterijmodule en breidt de capaciteit uit naar vraag. Van elektrisch wil rijden of verwarmen op zonne-energie, SMA Home Storage voorziet met elke module een boost van extra vermogen. Bij de installatie kies je uit vier montagemogelijkheden, om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. In combinatie met de Sunny Home Manager wordt deze superbatterij opgeladen op basis van weers- en verbruiksvoorspellingen en zet ze zonnestroom slim in wanneer nodig. Hierdoor verhoogt u de opslagprestatie en beperkt u de energiekosten van uw klanten.

De SMA Home Storage batterij is compatibel met de hybride omvormers van SMA.

Flexibel systeemontwerp

Plaats gemakkelijk tot wel drie batterijen om uw opslag te vergroten. Door het flexibele systeem kunt u een batterij toevoegen wanneer de behoefte ontstaat.

Eenvoudige bediening

Onze oplossing staat voor eenvoud en gemak, met een eenvoudige installatie en snelle inbedrijfstelling dankzij de geïntegreerde webinterface. Met directe connectiviteit naar Sunny Portal/Sunny Places, bent u altijd op de hoogte en kunt u uw systeem eenvoudig beheren via de webgebaseerde gebruikersinterface. Dit betekent dat u snel aan de slag kunt met moderne communicatie, zonder gedoe. Het is de perfecte combinatie van gebruiksgemak en real-time informatie voor uw gemoedsrust.

Betrouwbaar in uw elektriciteitsvoorziening

Onze geïntegreerde noodstroomvoorziening met Secure Power Supply biedt betrouwbare stroom, zelfs tijdens netstoringen. Met een capaciteit van maximaal 8 kW is het geschikt voor standaardbelastingen. Optioneel is er een automatische omschakelaar voor volledige stroomtoevoer vanuit batterij en zonnestroom. Geniet van 5 jaar garantie en IP65-bescherming voor duurzaamheid, zelfs in zware omgevingen. Kortom, een betrouwbare oplossing voor ononderbroken stroomvoorziening.

Downloads

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!