Solarwatt zonnepanelen

Solarwatt is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige zonnepanelen produceert. Bij ABC Zonnepanelen kunt u terecht voor de aanschaf van deze duurzame energieoplossingen. Solarwatt staat bekend om zijn innovatieve technologieën en betrouwbare producten, die ontworpen zijn om efficiënt en langdurig energie te leveren.

Heeft u interesse in de zonnepanelen van Solarwatt? Bekijk ons aanbod hieronder.

Solarwatt

Solarwatt is een toonaangevend merk in de zonne-energie-industrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft sindsdien een indrukwekkend portfolio van innovatieve en betrouwbare producten opgebouwd. Hun missie? Het leveren van eenvoudige en complete energieoplossingen.

Wat Solarwatt onderscheidt, is hun focus op kwaliteit en duurzaamheid. Ze streven ernaar om zonne-energieoplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren die lang meegaan en optimale prestaties bieden. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde productietechnieken en zorgvuldig geselecteerde materialen om panelen te produceren die bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden.

Kenmerken en kwaliteit Solarwatt zonnepanelen

De Solarwatt zonnepanelen bieden talrijke voordelen voor huiseigenaren. Allereerst leveren ze een hoge opbrengst aan zonne-energie, waardoor u kunt profiteren van lagere energiekosten en uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen. Deze panelen hebben een uitstekende kwaliteit en worden gekenmerkt door hun duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden, zoals hagel, stormen en temperatuurschommelingen, wat resulteert in een lange levensduur.

Garantie en levensduur

Daarnaast biedt Solarwatt ook een solide garantie op hun zonnepanelen. Dit betekent dat u verzekerd bent van de betrouwbaarheid en prestaties van de panelen gedurende een bepaalde periode.

De glas-glas zonnepanelen van Solarwatt hebben allemaal 30 jaar all-in garantie op product en vermogen. Daarnaast zijn ze 5 jaar allrisk verzekerd tegen schade.

Solarwatt glas glas zonnepanelen

Een specifiek type zonnepaneel dat wij van Solarwatt aanbieden, zijn de glas-glas zonnepanelen. Deze panelen hebben een unieke constructie waarbij het traditionele kunststof achterblad vervangen wordt door een tweede glaslaag. Dit resulteert in een hogere duurzaamheid en betere prestaties, omdat ze beter bestand zijn tegen vocht, temperatuurveranderingen en mechanische belasting. De glas-glas zonnepanelen van Solarwatt bieden daarom een langere levensduur en meer betrouwbaarheid dan conventionele zonnepanelen.

De speciale glas-glas zonnepanelen van Solarwatt hebben gemiddeld een langere levensduur dan glas-folie zonnepanelen. De zonnepanelen van Solarwatt degraderen 50% langzamer dan reguliere panelen.  Ze zijn resistent tegen extreme weersomstandigheden en gecertificeerd brandveilig. Door het ontwerp is de kans op microcrack nagenoeg nul, hierdoor is uw rendement beter.

Voordelen glas glas zonnepanelen

  • Gegarandeerd 5% gemiddelde meeropbrengst per jaar
  • Als beste getest door o.a. de Consumentenbond
  • Grootste belastbaarheid van andere mechanische invloeden van buitenaf
  • Grote resistentie tegen weersinvloeden
  • Voortreffelijke brandveiligheid
  • 30 jaar garantie op het product
  • 30 jaar lineaire opbrengstgarantie
  • 100% bescherming tegen prestatievermindering (PID SAFE)

Solarwatt installateur

Als erkend Solarwatt installateur heeft ABC Zonnepanelen de expertise en ervaring om de beste oplossingen te bieden voor uw zonne-energiebehoeften. Ons team van professionele installateurs is op de hoogte van de nieuwste technologieën en installatiemethoden, waardoor we de Solarwatt zonnepanelen efficiënt en betrouwbaar kunnen installeren.

Kies voor ABC zonnepanelen

Kiezen voor ABC Zonnepanelen betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. We streven ernaar om aan al uw specifieke wensen te voldoen en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw huis of bedrijf. Onze klanttevredenheid staat voorop, en we zorgen ervoor dat uw zonne-energie-installatie probleemloos verloopt.

Solarwatt zonnepanelen kopen

Wilt u ook profiteren van de voordelen van Solarwatt zonnepanelen en de uitstekende service van ABC Zonnepanelen? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog de beslissing om over te stappen op duurzame zonne-energie.

Door te kiezen voor Solarwatt zonnepanelen via ABC Zonnepanelen, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies op maat tot professionele installatie. We zorgen ervoor dat uw zonne-energiesysteem perfect is afgestemd op uw behoeften en dat het optimaal presteert.

Maak vandaag nog de keuze om groen en onafhankelijk te worden door te investeren in Solarwatt zonnepanelen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, een offerte aan te vragen of om meer informatie te ontvangen.

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,1 uit 5 op basis van 35 beoordelingen!