overig

Waarom zonnepanelen

Waarom zou u investeren in zonnepanelen? Zonne-energie is populair. In Nederland zien we steeds meer zonnepanelen op daken. Wist u dat 1 op de 4 Nederlanders al zonnepanelen bezit? En dit is niet zo gek ook want zonnepanelen installeren biedt vele voordelen voor u.

Waarom juist nu het moment is om te investeren? We vertellen u het graag.

Zijn zonnepanelen nog interessant?

Zeker zijn zonnepanelen nog interessant! En juist nu is het moment om te investeren in zonnepanelen, want:

  • Direct besparing op uw maandelijkse energiekosten en dat minimaal 25 jaar lang.
  • Geen energiebelasting op door uzelf opgewekte energie, welke in 2024 gaat stijgen.
  • Rendement op de investering is veel hoger dan huidig rendement op uw spaargeld.
  • Profiteer van de huidige 21% btw vrijstelling op de aanschaf en het installeren.
  • Salderingsregeling wordt voortgezet na instemming hierover door de Eerste Kamer.
Zijn zonnepanelen nog interessant?

Zonnepanelen voordelen

Er zijn natuurlijk veel redenen om voor zonnepanelen te kiezen, de reden voor aanschaf is vaak voor iedereen persoonlijk. We zetten de belangrijkste op een rij!

Minder kosten en minder afhankelijkheid

Door uw eigen stroom op te wekken en hier gebruik van te maken, hoeft u geen energie aan te schaffen van uw leverancier. Dit scheelt niet alleen in kosten op de maandelijkse energierekening maar zorgt er ook voor dat u minde afhankelijk bent van het elektriciteit net.

Milieuvriendelijk met hernieuwbare energie

Zonne-energie is een hernieuwbare energiebron, wat betekent dat het nooit opraakt. Zolang de zon schijnt, kunnen zonnepanelen energie opwekken. Het gebruik van zonnepanelen vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstof waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Investeren in uw woning

Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van een huis of bedrijfspand verhogen. Potentiële kopers waarderen vaak de energiebesparingen en duurzame aspecten van een woning met zonne-energie.

Zonnepanelen voordelen

Zonnepanelen nadelen

Natuurlijk zijn er ook nadelen gemoeid bij zonnepanelen, dit zijn er wel aanzienlijk minder.

Instapkosten

De eerste investering in zonnepanelen is vaak de duurste. Het kan daarom een drempel zijn om zonnepanelen aan te schaffen. Toch zien we dat zonnepanelen altijd terugverdient worden binnen aanzienlijke tijd. U bespaart direct kosten op de energierekening en zonnepanelen zijn vaak al binnen 5 jaar terugverdient.

Gebruiken van eigen stroom

Veel werkende mensen kunnen de stroom van zonnepanelen niet gebruiken op het moment dat deze aanwezig is. Als u overdag werkt haalt u vaak niet het maximale uit uw panelen.

Situatie afhankelijk

Hoewel zonnepanelen de afgelopen jaren steeds beter en beter worden is het niet voor iedere woning een meerwaarde. Afhankelijk van uw situatie kan het dat zonnepanelen voor u niet rendabel zijn. Bij ABC Zonnepanelen kunt u rekenen op eerlijk advies, ook als dit betekent dat we u geen zonnepanelen verkopen. 

Zonnepanelen nadelen

Slim energie beheren

Met een slimme installatie kunt u de nadelen van zonnepanelen minimaliseren. Met een thuisbatterij kunt u stroom ook gebruiken als de zon niet schijnt. Als u de installatie uitbreidt met een home manager dan is uw installatie helemaal compleet.

Door uw woning slim in te richten met een volledige installatie haalt u het allermeerste uit uw investering, dit kan in één keer of in stappen. Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Met de juiste installatie kunt u mogelijk zelfs geld vertellen met zonnepanelen. Bekijk ons aanbod zonnepanelen. 

Slim energie beheren

Wanneer zijn zonnepanelen interessant?

Wanneer zonnepanelen interessant zijn voor u is volledig afhankelijk van uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. Daarom maken we bij ABC Zonnepanelen altijd een offerte op maat, nadat we bij u woning zijn gaan kijken. Samen met u stellen we het pakket samen wat bij u past. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen en ontdek wat u kunt besparen.

  1. Aanvragen offerte.
  2. Reactie op uw offerte
  3. Persoonlijke afspraak en advies
  4. Definitieve offerte
  5. Inplannen installatie

Wacht niet langer en vraag nu uw offerte aan. 

Wanneer zijn zonnepanelen interessant?

Kies voor ABC Zonnepanelen

ABC Zonnepanelen heeft het betaalbaar maken van duurzaamheid als missie. Zonnepanelen wekken energie op door middel van zon en daglicht en die ‘krijgen’ we van moeder natuur. Zonde om niet te gebruiken en bovendien doen we op deze manier iets tegen de klimaatsveranderingen.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een relatief korte terugverdientijd. Dankzij onze zonnepanelen leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame toekomst.

Kies voor ABC Zonnepanelen
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!