overig

Zonnepanelen installatie

Overweegt u de installatie van zonnepanelen en bent u op zoek naar een betrouwbare installateur? Dan bent u bij ABC Zonnepanelen aan het juiste adres. Als uw professionele partner in zonnepanelen en zonne-energie kunt u rekenen op onze ervaren installateurs.

ABC Zonnepanelen is professionele zonnepanelen installateur

ABC Zonnepanelen staat bekend om zijn uitstekende service en hoogwaardige producten. Ons team van gecertificeerde installateurs zorgt ervoor dat uw zonnepanelen vakkundig en efficiënt worden geplaatst. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:
 

  • Ervaring en expertise: Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten zonnepanelen.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Wij gebruiken uitsluitend zonnepanelen van de hoogste kwaliteit en garanderen een lange levensduur en optimale prestaties.
  • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid is onze prioriteit. We luisteren naar uw wensen en bieden maatwerk oplossingen die perfect passen bij uw situatie.
ABC Zonnepanelen is professionele zonnepanelen installateur

Zo verloopt de montage van uw zonnepanelen

Bij ABC Zonnepanelen kunt u rekenen op een zorgeloze en professionele installatie. Onze installateurs zorgen voor:

  • Grondige analyse: We beginnen met een gedetailleerde analyse van uw dak en de oriëntatie om de meest efficiënte opstelling te bepalen.
  • Veilige montage: Onze installateurs werken volgens de hoogste veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat de installatie zonder problemen verloopt.
  • Nazorg: Na de installatie controleren we alles grondig en geven we u een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud van uw zonnepanelen.

Lees meer over de algemene voorwaarden voor installatie.

Zonnepanelen van aanvraag tot plaatsing

Wij geven u graag inzicht in onze werkwijze. Wilt u zonnepanelen laten installeren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 4 werkdagen contact met u op.

Stap 1: Aanvragen offerte

Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan voor het kopen en/of installeren van zonnepanelen. Wij vragen om uw naam, adres- en contactgegevens. In het opmerkingenveld geeft u meer informatie over uw woning of bedrijfspand en wensen.

Stap 2: Reactie of uw offerteaanvraag

U ontvangt binnen 1 of 2 werkdagen een reactie van ons. We maken graag een afspraak om bij u langs te komen om de situatie en mogelijkheden in de kaart te brengen.

Stap 3: Afspraak – we komen bij u langs

Onze adviseur komt langs om u een passende offerte aan te kunnen bieden. We brengen uw wensen in kaart, bekijken het huidige stroomverbruik, meten het dak op en bekijken oriëntatie van uw dak.

Stap 4: Offerte

Op basis van het bezoek van onze adviseur brengen wij een offerte uit. Soms ontvangt u de offerte ter plaatse bij het bezoek van onze adviseur. Wanneer dit niet direct mogelijk is ontvangt u binnen 5 werkdagen na het bezoek de offerte. De offertes van ABC Zonnepanelen zijn 30 dagen geldig.

Stap 5: Inplannen installatie zonnepanelen

Wanneer u akkoord heeft gegeven op de offerte plannen we een afspraak in voor het installeren van de zonnepanelen. We streven ernaar om de zonnepanelen binnen een maand te plaatsen. Als u kiest voor zelf plaatsen leveren we uw pakket af.

Stap 6: Service en onderhoud na installatie

We gaan er niet van uit, maar mocht er een defect zijn aan uw zonnepanelen dan lossen we dat graag voor u op.  

Zonnepanelen zelf plaatsen

Bent u handig en wilt u besparen op installatiekosten? Dan biedt ABC Zonnepanelen ook de optie om uw zonnepanelen zelf te plaatsen. We voorzien u van alle benodigde materialen en een duidelijke handleiding. Bovendien staan we klaar om u telefonisch of via videochat te ondersteunen tijdens de installatie.
 

  • Doe-Het-Zelf Pakket: Ons doe-het-zelf pakket bevat alle benodigde componenten, inclusief montagebeugels, bekabeling en een gedetailleerde stap-voor-stap gids.
  • Ondersteuning: Heeft u vragen tijdens de installatie? Onze experts staan klaar om u te helpen met deskundig advies en ondersteuning.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact op met ABC Zonnepanelen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij de eerste stappen naar een duurzamer leven.

Meer vragen over de installatie van uw zonnepanelen

Heeft u vragen over de installatie van zonnepanelen? Bijvoorbeeld hoe dit werkt met uw meterkast? Raadpleeg onze vaak gestelde vragen.

Neem contact met ons op
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,1 uit 5 op basis van 35 beoordelingen!