IBC Solar Zonnepanelen

Ontdek de kracht van IBC Solar zonnepanelen, die verkrijgbaar zijn bij ABC Zonnepanelen! Bij ABC Zonnepanelen streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit en service, en IBC Solar is een merk dat precies aan deze eisen voldoet.

IBC Solar

IBC Solar is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve en betrouwbare zonnepanelen. Met meer dan 40 jaar ervaring in de zonne-energiesector heeft IBC Solar zich bewezen als een marktleider. De zonnepanelen van IBC Solar zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en worden vervaardigd volgens de hoogste normen. Ze leveren uitstekende prestaties, een hoog rendement en een lange levensduur, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor uw woning of bedrijf.

IBC Solar Monosol

De MonoSol panelen van IBC Solar zijn speciaal voor de particuliere markt ontwikkeld. Deze monokristalijne panelen beschikken over één groot kristal. De panelen staan bekent om een zeer efficiënte werking en een hoge zuiverheid. Deze module is uitgerust met een TOPCon cel technologie waardoor er zeer hoge rendementen behaald worden.

De module heeft een verhoogt vermogen op hetzelfde oppervlak. Daarnaast kunt u bij deze panelen nog rekening houden met een aantal andere voordelen.

  • Efficiënt bij weinig licht: Deze panelen produceren gemiddeld langer energie doordat ze verbeterd gedrag vertonen bij weinig licht.
  • Mult Bus Bars: Dankzij het ontwerp met 16 bus bars worden het vermogensverlies bepertk.
  • Lage degradatie: De lage degradatie van 0,4% in plaats van 0,55% resulteert in 3,5% extra stroomopwekking over de totale levensduur.
  • Temperatuur coëfficiënt: Dankzij de lagere temperatuurcoëfficiënt van -0,3%/°C wordt tot 3% meer vermogen geproduceerd bij hoge temperaturen.

Levensduur en garantie MonoSol

Deze MonoSol panelen worden standaard geleverd met 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Installateur IBC Solar

Bij ABC Zonnepanelen zijn we trots om erkend installateur te zijn voor zonnepanelen. Ons team van vakkundige professionals heeft uitgebreide kennis en ervaring in het ontwerpen en installeren van zonne-energiesystemen. We zorgen ervoor dat uw zonnepanelen optimaal functioneren en naadloos worden geïntegreerd in uw woning of bedrijf. We begeleiden u gedurende het hele proces, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Kies voor ABC Zonnepanelen

Bij ABC Zonnepanelen hebben we een bewezen staat van dienst als het gaat om klanttevredenheid. We streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw budget en energievereisten. Daarnaast werken we uitsluitend met hoogwaardige producten, zoals IBC Solar zonnepanelen, om ervoor te zorgen dat u het beste rendement op uw investering krijgt.

IBC Solar Zonnepanelen kopen

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over IBC Solar zonnepanelen en hoe ze uw energiebehoeften kunnen vervullen. Of het nu gaat om een woning of een bedrijf, zonne-energie is de toekomst en ABC Zonnepanelen is er om u te begeleiden bij deze duurzame transitie. Vraag nu een offerte op maat aan en ontdek hoe zonnepanelen uw energiekosten kunnen verlagen en bijdragen aan een groenere wereld.

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!