Sigenergy SigenStor Thuisbatterij

De thuisbatterij van Sigenergy is de perfecte oplossing voor de toekomst, waarin huishoudens zelf energie kunnen opwekken, beheren en verbruiken. Deze thuisbatterij slaat zelf opgewekte energie op, wat in uw voordeel is. Dit betekent dat wanneer de energieprijzen laag zijn, de energie wordt opgeslagen en opnieuw wordt gebruikt wanneer de energie duurder is.

Dankzij onze geavanceerde thuisbatterijen van Sigenergy kunt u energie inkopen tijdens daluren tegen voordelige tarieven en deze verkopen tijdens piekuren wanneer de prijzen hoger zijn. Dit verlaagt niet alleen uw energiekosten, maar creëert ook nieuwe inkomstenbronnen door slimme energiehandel.
Met onze betrouwbare en efficiënte oplossingen zet u een stap in de richting van energieonafhankelijkheid en duurzaamheid voor uw woning of bedrijf.

Sigenergy SigenStor Thuisbatterij
Sigenergy SigenStor Thuisbatterij
Sigenergy SigenStor Thuisbatterij
Sigenergy SigenStor Thuisbatterij
Sigenergy SigenStor Thuisbatterij
  • 1 Sigenery Omvormer
  • 1 Sigenery Batterij
  • De mySigen-app
  • Gratis EMS (Energy Management System)
  • 10 jaar garantie
Vanaf:€ 5.685,79 incl. BTW € 0,00€ 4.699,00 excl. BTW

Omschrijving

Sigenergy

SigenStor is een op AI geoptimaliseerd 5-in-één energieopslagsysteem dat uw zonnedromen werkelijkheid maakt en u helpt energie-onafhankelijkheid te bereiken met maximale efficiëntie, besparingen, flexibiliteit en veerkracht. Dit krachtige energiesysteem integreert een zonne-omvormer, EV DC-oplader, batterij-pc's, batterijpakket en EMS in één revolutionair 5-in-één Home ESS.

De SigenStor is klaar voor gebruik thuis of in uw bedrijf. Dankzij het unieke modulaire en stapelbare ontwerp kunt u het systeem volledig naar wens instellen en flexibel configureren. Voor commercieel gebruik kunt u meerdere SigenStors parallel aansluiten om te voldoen aan uw capaciteitsbehoeften.

AI-aangedreven energie-app

Alles binnen handbereik met de mySigen-app. Een revolutionaire energie-app die gebruikmaakt van AI-technologie om zijn diensten te verbeteren dankzij het GPT-4 taalverwerkingsalgoritme. De mySigen-app is ontworpen om u volledige zichtbaarheid en controle te geven, en biedt realtime energiemonitoring, verrijkte gegevensgrafieken en een scala aan geavanceerde functies. Daarnaast biedt het eenvoudig systeembeheer via het huiseigenarenportaal.

Al-modus, maximaliseer besparing: een slimme stroomoplossing op maat voor maximale besparing. GPT-4-geïntegreerde assistent: slimme interactie met alles wat met het systeem en energie te maken heeft. Realtime energiemonitoring: gedetailleerde energiegegevens en systeeminformatie. Diagnose met één klik: start met één klik de volledige systeemdiagnose. 3D-veiligheidsweergaven: zichtbare interne systeemveiligheidsmaatregelen.

Blijf op de hoogte en haal altijd optimaal voordeel uit onze energieoplossingen.

Downloads

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,1 uit 5 op basis van 35 beoordelingen!