Sigenergy Sigentor

De thuisbatterij van Sigenergy is de perfecte oplossing voor de toekomst, waarin huishoudens zelf energie kunnen opwekken, beheren en verbruiken. Deze thuisbatterij slaat zelf opgewekte energie op, wat in uw voordeel is. Dit betekent dat wanneer de energieprijzen laag zijn, de energie wordt opgeslagen en opnieuw wordt gebruikt wanneer de energie duurder is.

Sigenergy Sigentor

Stel samen:

  • 1 Sigenery Omvormer
  • 1 Sigenery Batterij
  • De mySigen-app
  • Gratis EMS (Energy Management System)
  • 10 jaar garantie

Installatie
Wij adviseren de installatie uit te besteden aan de ervaren monteurs van ABC Zonnepanelen.

Montage thuisbatterij
Een "ground mounting kit" monteert thuisbatterijen op de grond, terwijl een "wall mounting kit" ze aan de muur bevestigt, waardoor ruimte wordt bespaard.

Noodstroomvoorziening
Onze gateway noodstroomvoorziening biedt diverse stroomonderbrekingsstanden voor SigenStor en andere ladingen, met naadloze overschakeling naar back-upmodus. Geschikt voor generatoren, warmtepompen, en meer.

Netwerkpunt
De SigencommMod is een draadloze interne verbinding voor je batterij, waardoor je toegang krijgt tot draadloos internet. In de gateway zit een simkaart met een 4G-netwerkverbinding. Deze simkaart is al voor 2 jaar vooraf opgewaardeerd.

Prijs incl. BTW Prijs excl. BTW
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,1 uit 5 op basis van 35 beoordelingen!