Alfen laadpaal

Bij ABC Zonnepanelen kunt u de hoogwaardige Alfen laadpalen aanschaffen. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar merk met uitstekende prestaties, dan is Alfen de juiste keuze. Alfen staat bekend om zijn innovatieve laadoplossingen en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de markt.

Alfen is een verbindende factor in het elektriciteitsnetwerk met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en meer producten en diensten. Alfen laadpalen werkt aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

De laadpalen van Alfen zijn geschikt voor alle elektrische auto’s en geschikt voor zakelijk en thuisgebruik.

Alfen Pro-Line
Alfen laadpaal

Eigenschappen Alfen Laadpaal

  •       3-fase, 11kW- 22kW
  •       Kabel of socket variant
  •       Montage aan de wand of optionele montagepaal
  •       RFID of Plug & Charge
  •       3,5” fullcolour display 
  •       DC lekbeveiliging
  •       Online laadpaal; Load Balancing, Smart Charging Network en backoffice mogelijk
  •       MID certified energiemeter
Vanaf:€ 1.476,00 € 0,00€ 1.219,83 excl. BTW

Omschrijving

Waarom een Alfen laadpaal?

Het kiezen voor een Alfen laadpaal brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste biedt Alfen geavanceerde technologie en duurzame materialen, wat resulteert in een betrouwbare en efficiënte werking van de laadpalen. U kunt erop vertrouwen dat uw elektrische voertuig snel en veilig wordt opgeladen

Deze laadpalen zijn te gebruiken met Alfen’s eigen managementsysteem of met ieder ander OCPP-conform managementteam voor de registratie van energieverbruik, transactiegeschiedenis en toegang op afstand voor data en upgrades.

Bovendien bevatten alle Alfen laadstation een 6mA DC detector die de aanwezige aardlekschakelaar tegen DC lekstromen beschermd. Overbelasting van het stroomnetwerk kan niet dankzij de ingebouwde Load Balacing module en een slimme meter. De laadpalen hebben een vermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW en zijn van Europese A-kwaliteit.

Garantie en levensduur

Bij de Alfen laadpalen geniet u ook van uitstekende garantie en een lange levensduur. Alfen biedt standaard een garantieperiode aan die past bij de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten. Bovendien zijn Alfen laadpalen ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagende weersomstandigheden en intensief gebruik, waardoor ze een lange levensduur hebben en u jarenlang van probleemloos laden kunt genieten.

Alfen geeft 27 maanden fabrieksgarantie vanaf het moment dat de Alfen laadpalen de CIP Alfen fabriek verlaten.

Ons aanbod Alfen laadpalen

ABC Zonnepanelen heeft een uitgebreid aanbod van Alfen laadpalen: de Pro-Line Single en de Pro-Line Double. De Pro-Line Single is geschikt voor het opladen van één elektrisch voertuig, terwijl de Pro-Line Double de mogelijkheid biedt om twee voertuigen tegelijkertijd op te laden. Met deze keuze kunt u de laadpaal kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften en situatie.

Alfen Pro-Line

De Pro-Line laadpalen van Alfen zijn ontworpen met aandacht voor functionaliteit en esthetiek. Ze hebben een strak en modern ontwerp dat naadloos in uw omgeving past. Bovendien zijn de laadpalen gebruiksvriendelijk en voorzien van handige functies, zoals een overzichtelijk display en de mogelijkheid om het laadproces te beheren en te monitoren via een mobiele app.

Alfen laadpaal installeren

Bij de installatie van uw Alfen laadpaal heeft u de keuze tussen zelf installeren of de professionele installatieservice van ABC Zonnepanelen inschakelen. Als u ervaring heeft met elektrische installaties en de juiste kennis bezit, kunt u ervoor kiezen om de laadpaal zelf te installeren. Echter, als u geen ervaring heeft of zeker wilt zijn van een correcte en veilige installatie, is het aan te raden om de experts van ABC Zonnepanelen in te schakelen. Zij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de installatie vakkundig uit te voeren.

Bij ABC Zonnepanelen bieden we u ook de mogelijkheid om de laadpaal op de muur te laten installeren of op een optionele paal te plaatsen, zoals bij de Pro-Line laadpalen. Deze flexibiliteit stelt u in staat om de laadpaal te integreren in uw specifieke omgeving en ruimte.

Alfen laadpaal kopen

U kunt de Alfen laadpalen direct kopen bij ABC Zonnepanelen. Of u nu meteen wilt bestellen of een offerte op maat wilt ontvangen, onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om uw vragen te beantwoorden.

Profiteer optimaal van uw laadpaal door deze te combineren met uw eigen zonnepanelen. Door zonnepanelen te combineren met uw laadpaal, rijdt u het meest voordelig, Heeft u al zonnepanelen? We bekijken graag met u of u genoeg stroomcapaciteit heeft om uw auto op te laden.

Kies voor ABC zonnepanelen

Bij ABC Zonnepanelen staan we bekend om onze professionaliteit en servicegerichtheid. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van zonnepanelen en laadoplossingen, en ze zijn altijd bereid om u te voorzien van deskundig advies op maat. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom streven we ernaar om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie.

Bij ABC Zonnepanelen kunt u rekenen op hoogwaardige Alfen laadpalen, uitstekende service en professionele begeleiding. Neem vandaag nog contact met ons op en maak de overstap naar duurzaam laden met Alfen laadpalen.

Downloads

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!