Alfen Double Pro-Line

De Alfen Double Pro-line laadpaal heeft een gebruiksvriendelijk groot beeldscherm dat inzicht biedt in de laadsessies en prijzen. Het is een slim laadstation waarbij u met E-Flux online overzichten kan inzien, sessies automatisch kan verrekenen (optioneel) en 24/7 support tot uw beschikking heeft.

Alfen Double Pro-Line

Stel samen:

  •       3 fase, tot 22kW
  •       Twee sockets
  •       Montage aan de wand of optionele montagepaal
  •       RFID of Plug & Charge
  •       3,5” fullcolour display
  •       Online laadpaal; Load Balancing, Smart Charging Network en backoffice mogelijk
  •       MID certified energiemeter
  •       DC detectie

De Alfen Double Pro-line is verbonden met het internet en voorzien van slimme technologieën, waardoor het laadstation optimaal kan functioneren in samenwerking met het elektriciteitsnetwerk. Denk hierbij aan Dynamic Load Balancing of het Smart Charging Network. 

Installatie
Wij adviseren de installatie uit te besteden aan de ervaren monteurs van ABC Zonnepanelen.

Montage
Heeft u liever niet dat het laadstation aan de muur gemonteerd wordt? Dan is het mogelijk om een montagepaal te gebruiken om het laadstation op de gewenste plek te krijgen, afhankelijk van ons advies.

Load Balancing
Deze techniek is praktisch als u meerdere grootgebruikers in huis heeft. De lader zal rekening houden met het stroomverbruik. De restcapaciteit van uw net wordt gebruikt om uw auto zo snel mogelijk op te laden. Voorkomt ook dat de stoppen eruit vliegen.

Backoffice
Dit is het beheersysteem van de laadpaal. Via de backoffice wordt uw laadpaal slim en worden de functies waarvoor u deze laadpaal zou koopt optimaal gebruikt.

Logo in display
Het logo van uw bedrijf in de display van de laadpaal.

Alfen EV verkeersbord op paal
Uw eigen verkeersbord om aan te geven waar de elektrische auto's kunnen opladen.

Smart Charging Network
Meerdere laadstations op uw bedrijfsparking? Met het Smart Charging Network van Alfen stemmen alle laadstations de laadsnelheid onderling af. Het beschikbare vermogen wordt zo eerlijk verdeeld over de op te laden elektrische auto’s.

Upgrade naar 32A Laadstroom

Prijs Prijs excl. BTW
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!