Sunpower zonnepanelen

SunPower zonnepanelen zijn onderdeel van Maxeon Solar Technologies, een vooraanstaande naam in de zonnepanelen industrie die bekend staat om zijn hoogwaardige en efficiënte zonne-energiesystemen. Met decennia aan ervaring en innovatie heeft Maxeon Solar Technologies een reputatie opgebouwd als een betrouwbare producent van hoogwaardige zonnepanelen.

ABC Zonnepanelen is erkend verkoop- en installatiepartner van Sunpower. 

Sunpower van Maxeon Solar Technologies

Maxeon Solar Technologies is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige zonnepanelen en zonne-energieoplossingen. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid heeft Maxeon Solar Technologies een prominente positie verworven in de zonne-energie-industrie.

Een van de opvallende kenmerken van Maxeon Solar Technologies is het gebruik van de revolutionaire Maxeon®-zonneceltechnologie. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van een uniek ontwerp waarbij zonnecellen volledig bedekt zijn met een beschermende laag. Hierdoor zijn de cellen beter bestand tegen barre weersomstandigheden, zoals hoge temperaturen, vochtigheid en extreme weersomstandigheden. Dit verlengt de levensduur van de zonnepanelen en verbetert de betrouwbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Sunpower panelen

SunPower zonnepanelen staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en bieden tal van voordelen voor huiseigenaren en bedrijven die willen investeren in zonne-energie.

Een van de belangrijkste aspecten van SunPower zonnepanelen is de uitzonderlijke kwaliteit. De zonnepanelen van SunPower maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om maximale prestaties en duurzaamheid te garanderen.

Een van de belangrijkste voordelen van SunPower zonnepanelen is hun uitzonderlijke efficiëntie. SunPower maakt gebruik van Maxeon®-technologie, die zorgt voor een hoger rendement dan conventionele zonnepanelen.

 

Een ander voordeel van SunPower zonnepanelen is hun uitstekende prestatie bij weinig licht. Dankzij het achter-contactcelontwerp van SunPower, waarbij de zilveren contactdraden aan de achterkant van de zonnecellen zijn geplaatst, kunnen de panelen meer licht opvangen, zelfs bij bewolkte omstandigheden of in de vroege ochtend en late middag.

Bovendien is SunPower toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het bedrijf zet zich in voor de productie van zonnepanelen met behulp van duurzame methoden en materialen.

Sunpower Maxeon

ABC Zonnepanelen verkoopt en installeert Sunpower Maxeon zonnepanelen. Dit type zonnepaneel van Sunpower heeft het hoogste rendement van alle Sunpower zonnepanelen. Door het unieke ontwerp leveren ze bewezen betere prestaties, ook in de zwaarste omstandigheden.

Waar conventionele zonnepanelen na verloop van tijd vermogen verliezen door verkleuringen, celbreuken en delaminatie zal dit bij Sunpower dankzij het unieke ontwerp niet het geval zijn.

Een Maxeon- zonnepaneel wekt in het eerste jaar tot wel 25% meer energie op dan andere panelen. De eerste 25 jaar tot wel 35% meer. Verwachte levensduur van deze revolutionaire panelen is 40 jaar.

Op al onze Sunpower Maxeon zonnepanelen geldt 40 jaar garantie.

Sunpower performance

De Performance zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met 35 jaar productervaring. Een Performance paneel heeft meer actieve zonnecellen in een paneel waardoor het vermogen en rendement toeneemt. Daarnaast zijn de panelen opgebouwd uit parallelle circuits, wat stroomverlies in de schaduw en bij vervuiling beperkt.

Tevens kenmerken de performance panelen zich door een elegant ontwerp. De volledig zwarte look past naadloos op iedere woning. Naast een mooi uiterlijk leidt het innovatieve design met shinglecellen ook nog eens tot betere resultaten.

SunPower Performance-panelen werden erkend als een Top Performer in de 2021 PVEL PV Module Reliability Scorecard. De panelen zijn dus bewezen effectief.

Op onze Performance panelen geldt een garantie van 25 jaar.

Sunpower zonnepanelen pakket

U kunt bij ons terecht voor een volledig Sunpower zonnepanelen pakket. Op basis van uw wensen, behoeften en budget stellen we voor u het ideale pakket samen. Zo heeft u uw zonnepanelen inclusief omvormer en installatiepakket snel samengesteld.

U kunt uw zonnepanelen gemakkelijk bestellen in onze webshop en thuis zelf installeren met uw samengestelde pakket.

Sunpower installateur

ABC Zonnepanelen is erkende installateur van Sunpower zonnepanelen. Wanneer u kiest voor installatie door ABC Zonnepanelen kunt u rekenen op een zorgvuldig en gestructureerd proces. Ons team van ervaren en gecertificeerde professionals staat voor u klaar.

Wij regelen de volledige installatie van uw zonnepanelen tot aan de aansluiting op uw elektrische systeem. Zo kunt u direct gaan genieten van uw eigen energie.

Sunpower zonnepanelen kopen

Heeft u interesse in de aanschaf van Sunpower zonnepanelen? Wij helpen u graag. U kunt direct bij ons bestellen in de webshop of een vrijblijvende offerte aanvragen. We adviseren u graag over welke zonnepanelen er bij u passen. Neem contact met ons op.

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,1 uit 5 op basis van 35 beoordelingen!