overig

Home Manager: Sunny 2.0

Wilt u zo efficiënt mogelijk gebruik maken van uw zonne-energie? De Sunny Home Manager verbruikt stroom op het moment dat u eigen stroom aanwezig is. Zo haalt u het maximale uit uw stroom.

Energie besparen met slim energiebeheer

Door energie te gebruiken wanneer deze goedkoop is, bijvoorbeeld volledig uit uw eigen zonnepanelen, kunt u met een home manager besparen op uw energierekening. Daarnaast haalt u het maximale uit uw zonnepanelen en hoeft u minder energie te kopen van uw beheerder.

Voordelen en mogelijkheden van een smart home manager

Zodra u data heeft kunt u profiteren van de voordelen van uw home manager.

  • Gemiddeld tot wel 60% kosten besparing met een volledig systeem.
  • Meer zonnestroom zelf gebruiken, dus minder terug levering aan het net.
  • Meer duurzaam en groen energieverbruik.
  • Alle verbruikers aangesloten op het systeem.
  • Inzicht in al uw verbruik: historisch en huidig.
Energie besparen met slim energiebeheer

Hoe werkt de Sunny Home Manager

De Sunny Home Manager beheert uw energie en maakt slim gebruik van uw eigen stroomopwekking. De Sunny Home Manager weet ten alle tijden hoeveel stroom er aanwezig is in uw systeem. Door verbruik van apparaten in te plannen op het moment dat u stroom opwekt bespaart u kosten.

Energiemanager geeft inzicht in uw energieverbruik

De SMA home manager meet alle relevante gegevens rondom stroomopwekking, gebruik, terug levering en ingekochte energie. Daarnaast houdt de manager rekening met weersvoorspellingen. Door dagelijks te kijken naar uw verbruik leert de manager slim gebruik te maken van de door u opgewekte stroom.

Elektriciteit verbruik inplannen en efficiënt gebruiken

De manager besluit op basis van de verzamelde gegevens wanneer apparaten het beste ingeschakeld kunnen worden. Zo zal de vaatwasser of wasmachine gaan draaien op het moment dat hier zoveel mogelijk eigen stroom voor aanwezig is. Zo hoeft u minder (dure) energie in te kopen.

Hoe werkt de Sunny Home Manager

Duurzaamheid betaalbaar maken

ABC Zonnepanelen heeft als missie het betaalbaar maken van groene stroom. Iedereen die wil investeren in groene stroom moet hier de kans voor krijgen. Wat u reden ook is, ABC Zonnepanelen staat voor u klaar. Met kwalitatief hoogwaardige producten, advies en meer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een offerte aanvragen kost niets. Vraag vrijblijvend uw offerte en ontdek uw mogelijkheden.

Duurzaamheid betaalbaar maken
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!