DRL E-Comfort Deva

De DRL E-Comfort DEVA biedt de ultieme mogelijkheid om uw badkamer snel en comfortabel te verwarmen. Het weekprogramma volgt naadloos uw dagelijkse ritme, en wanneer u daarvan afwijkt, brengt de Fan Heater de badkamer binnen enkele minuten op de gewenste temperatuur.

DRL E-Comfort Deva

Kenmerken DRL E-comfort DEVA

 • Leverbaar in 3 wandmodellen in de kleuren:wit, spiegel of zwart glazen warmtepaneel
 • Totaal 1500 Watt:Stralingswarmte: 150 Watt +1350 Watt: Fan Heater
 • Dual Therm technology: convectie + stralingswarmte
 • Bediening via tiptoetsen
 • Geïntegreerde Fan Heater ErP ready
 • Elektronische temperatuurregeling
 • Open raam detectie, voorkomt energieverspilling
 • Antivorst functie
 • Kinderslot
 • Energiebesparende dag- week programma’s
Vanaf:€ 773,99 incl. BTW € 0,00€ 639,66 excl. BTW

Omschrijving

DRL E-comfort DEVA elektrische radiator

Het fraaie design van de DEVA wordt benadrukt door slimme handigheidjes. Met in hoogte verstelbare aluminium geanodiseerde handdoekbeugels creëert de DEVA een onmiskenbare luxe in uw badkamer. De installatie is snel en eenvoudig te realiseren met alleen een stopcontact en de praktische montagebeugel.

De DEVA radiatoren zijn beschikbaar in de hoogtemaat 1050 mm en de breedtemaat 520 mm, waardoor je de perfecte afmeting voor jouw badkamer kunt kiezen. Kies voor wit, spiegel, of zwart glazen warmtepaneel om de DEVA perfect te laten passen bij uw persoonlijke stijl. Verwen uzelf met de ultieme badkamerluxe met de DRL E-Comfort DEVA.

Mogelijkheden

 • Dual verwarmings-systeem: De Deva heeft een dual verwarmingssysteem met een totaal vermogen van 1500 Watt. Van deze 1500 Watt wordt 150 Watt afgegeven door straling en 1350 Watt door de ingebouwde Fan Heater.
 • Fan Heater: Deze verwarming beschikt over een Fan Heater. Een systeem dat zorgt voor een elektronische temperatuurregeling met een energiebesparend dag/weekprogramma. Wanneer u afwijkt van uw dagprogramma zorgt de Fan Heater ervoor dat u binnen enkele minuten toch een warme badkamer hebt.
 • Handdoek beugels en touchscreen bediening: Met twee verstelbare aluminium handdoek beugels kunt u uw handdoeken goed laten drogen. De verwarming een graadje hoger zetten of een weekje vakantie porgrameren? Het kan eenvoudig via de touchscreen bediening.
 • Kleuren en afmetingen elektrische verwarming: Deva radiator is leverbaar met een hoogte van 105 centimeter en een breedte van 52 centimeter. Verkrijgbaar in drie kleuren: DEVA IGP-Colour wit, 901 DEVA Spiegel en DEVA zwart.

DRL Design Radiatoren

DRL is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrische radiatoren. Ze spelen in op de steeds veranderende markt, zo ook op de toename van zonnepanelen. DRL uit Breda kenmerkt zich door unieke en onderscheidende radiatoren, exclusiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijsstelling. Zowel maatwerk als standaard producten kunnen geleverd worden. 

Elektrisch verwarmen met ABC Zonnepanelen

Kiest u ook voor elektrisch verwarmen? Met een elektrische verwarming haalt u meer uit uw zonnepanelen installatie, en daar draait het om. Benieuwd welke radiator bij u past? Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat onze experts u adviseren.

 

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!