SMA EV Charger 22

De SMA EV Charger zorgt ervoor dat u uw elektrische voertuigen op een intelligente, snelle en voordelige manier kan opladen met zonnestroom. Door het gebruik van zonnestroom worden de kosten voor de aankoop via het stroomnet bij het opladen tot het minimum teruggebracht. Daarnaast kunt u veel inzicht verkrijgen in deze Type 2 lader door middel van de SMA Energy App: uw energie in één oogopslag!

SMA EV Charger 22

Stel samen:

Universele laadpaal
Door de flexibele aard van de EV Charger maakt het niet uit of uw installatie splinternieuw is, of al in tijdje in gebruik is. Daarnaast is de laadkabel met Type 2 aansluiting compatibel met alle standaard elektrische voertuigen. 

Snel en makkelijk in gebruik
De EV Charger kan makkelijk worden bediend met een draaischakelaar op het apparaat zelf, of via de SMA Energy App op uw telefoon. Laden gaat tot maximaal 22kW, maar bent u op zoek naar de 7,4kW versie? Klik dan hier

Duurzaam
Door de combinatie met Sunny Home Manager 2.0 is er de mogelijkheid om voorrang te geven aan zonne-energie voor het opladen van elektrische voertuigen. Op deze manier wordt de maximale benutting van zonne-energie bewerkstelligd. Op deze manier maakt u gebruik van emissievrije mobiliteit, tegen minimale kosten.

100% zorgeloos
Het intelligente systeem van de SMA EV Charger houdt tijdens het opladen rekening met de belasting van het net. Op deze manier wordt voorkomen dat het net overbelast raak. Door het laadvermogen aan te passen op het maximaal verkrijgbare vermogen zal het systeem altijd soepel zijn in werking. Hierdoor is er geen gevaar dat de hoofdzekering uitvalt. 

Installatie
Wij adviseren de installatie uit te besteden aan de ervaren monteurs van ABC Zonnepanelen.

SMA Home manager 2.0
De schakelcentrale voor intelligent energiebeheer De Sunny Home Manager 2.0 is de slimme energiemanager van SMA. Hij zorgt ervoor dat in huis zo veel mogelijk zelf opgewekte zonne-energie wordt gebruikt.

Prijs Prijs excl. BTW
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!