SMA Laadpaal

Laad uw elektrische voertuig op met de betrouwbare en geavanceerde SMA laadpaal, verkrijgbaar bij ABC Zonnepanelen. Wij geloven dat uw keuze voor een SMA laadpaal de slimste en meest duurzame oplossing is voor uw oplaadbehoeften.

SMA EV Charge

SMA EV Charger 22

De SMA EV Charger zorgt ervoor dat u uw elektrische voertuigen op een intelligente, snelle en voordelige manier kan opladen met zonnestroom. Door het gebruik van zonnestroom worden de kosten voor de aankoop via het stroomnet bij het opladen tot het minimum teruggebracht. Daarnaast kunt u veel inzicht verkrijgen in deze Type 2 lader door middel van de SMA Energy App: uw energie in één oogopslag!

Vanaf:€ 2.034,89 € 0,00€ 1.681,73 excl. BTW

Omschrijving

Waarom een SMA Laadpaal

Een SMA laadpaal is een uitstekende keuze om verschillende redenen. Ten eerste biedt SMA als merk betrouwbare en geavanceerde laadoplossingen. Met hun jarenlange ervaring in de energiesector en hun reputatie als toonaangevend merk, kunt u erop vertrouwen dat u een hoogwaardig product krijgt dat aan de hoogste normen voldoet.

Bovendien biedt een SMA laadpaal een snelle en betrouwbare laadervaring. Met een hoog laadvermogen kunt u uw elektrische voertuig snel opladen, waardoor u meer tijd op de weg kunt doorbrengen en minder tijd hoeft te wachten bij het laadstation. Dit is vooral handig voor mensen met een drukke levensstijl of voor bedrijven die een efficiënte oplaadmogelijkheid nodig hebben.

SMA

SMA is een toonaangevend merk in de energiesector en staat bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van zonne-energie. Met decennia aan ervaring en expertise biedt SMA producten van topkwaliteit die betrouwbaarheid en efficiëntie garanderen. Als u kiest voor een SMA laadpaal, kiest u voor de zekerheid van een gerenommeerd merk dat voldoet aan de hoogste normen.

SMA EV Charger

Onze specifieke aanbeveling is de SMA EV Charger 22, een krachtige laadpaal die compatibel is met alle elektrische voertuigen. Met een laadvermogen van 22 kilowatt kunt u uw auto snel en efficiënt opladen, waardoor u kostbare tijd bespaart. Bovendien beschikt de SMA EV Charger 22 over geavanceerde functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om uw laadgedrag aan te passen aan uw energietarieven, zodat u optimaal kunt profiteren van goedkopere stroom.

Universele laadpaal

Door de flexibele aard van de EV Charger maakt het niet uit of uw installatie splinternieuw is, of al in tijdje in gebruik is. Daarnaast is de laadkabel met Type 2 aansluiting compatibel met alle standaard elektrische voertuigen.

Snel en makkelijk in gebruik

De EV Charger kan makkelijk worden bediend met een draaischakelaar op het apparaat zelf, of via de SMA Energy App op uw telefoon. Laden gaat tot maximaal 22kW, driefasig. Boostfunctie voor netcompatibel eenfasig opladen tot 7,4kW. Doordat de SMA EV Charger eenfasig kan laden tot maximaal 7,4kW, is het bijna twee keer zo snel als andere laadstations.

Duurzaam

Door de combinatie met Sunny Home Manager 2.0 is er de mogelijkheid om voorrang te geven aan zonne-energie voor het opladen van elektrische voertuigen. Op deze manier wordt de maximale benutting van zonne-energie bewerkstelligd. Op deze manier maakt u gebruik van emissievrije mobiliteit, tegen minimale kosten.

100% zorgeloos uw elektrische auto opladen

Het intelligente systeem van de SMA EV Charger houdt tijdens het opladen rekening met de belasting van het net. Op deze manier wordt voorkomen dat het net overbelast raak. Door het laadvermogen aan te passen op het maximaal verkrijgbare vermogen zal het systeem altijd soepel zijn in werking. Hierdoor is er geen gevaar dat de hoofdzekering uitvalt.

SMA laadpaal laten installeren

Bij ABC Zonnepanelen bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service. Ons team van ervaren professionals zorgt voor een vlotte installatie van uw SMA laadpaal, zodat u snel kunt genieten van zorgeloos opladen. Bovendien zijn wij een trotse partner van SMA en hebben wij uitgebreide kennis van hun producten en systemen. U kunt erop vertrouwen dat wij u de best mogelijke ondersteuning bieden.

SMA laadpaal kopen

Aarzel niet langer en maak vandaag nog de slimme keuze voor de SMA Charger. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen, onze deskundige medewerkers klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Bij ABC Zonnepanelen en SMA streven we naar een groenere toekomst, en we nodigen u graag uit om daar deel van uit te maken.

Downloads

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!