homepagina
Bereken uw voordeel met een thuisbatterij binnen 1 minuut
  • Bespaar gemiddeld 1.200 euro per jaar
  • Terugverdientijd van gemiddeld 6 jaar
  • Binnen 4 werkdagen een offerte
Bereken uw voordeel met zonnepanelen binnen 1 minuut
  • Bespaar gemiddeld 1000 euro per jaar
  • Terugverdientijd van gemiddeld 4 jaar
  • Binnen 4 werkdagen een offerte

Welkom bij ABC Zonnepanelen

ABC Zonnepanelen is uw leverancier voor duurzaam leven. Wij leveren zonnepanelen, laadpalen, thuisaccu’s en elektrische verwarming voor uw woning. Ook toewerken naar een duurzame en groene woning? Haal het maximale uit de zon met ABC Zonnepanelen.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Iedere zaterdag bent u van 10.00 tot 14.00 welkom voor vrije inloop, doordeweeks op afspraak. Wij presenteren u onze nieuwste zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Advies en inspiratie ontvangen? U bent van harte welkom op de Polenweg 26.

Afspraak maken

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse daken. Bij ABC Zonnepanelen bent u verzekerd van de allerbeste zonnepanelen van de beste merken. We adviseren u graag in uw keuze voor zonnepanelen. Voor welke zonnepanelen kiest u?

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u (deels) uw eigen stroom op. Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning en verlagen uw maandelijkse kosten voor de energierekening. Zo zijn zonnepanelen een mooie investering op uw woning. ABC Zonnepanelen helpt u graag om te bekijken hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en wat de terugverdientijd hiervan is.

Kies voor ABC Zonnepanelen

ABC Zonnepanelen is uw betrouwbare leverancier voor zonnepanelen en meer. Wij werken uitsluitend met de beste merken, waarvan wij erkend installateur zijn. Profiteer van onze jarenlange ervaring en uitstekende service. Benieuwd naar onze opgeleverde projecten?

Bekijk projecten

Thuisbatterij

Uw eigen opgewekte stroom opslaan voor gebruik op een later tijdstip? Een eigen thuisbatterij slaat uw zonne-energie die u niet gebruikt gemakkelijk op. Zo kunt u altijd gebruik maken van de stroom uit uw zonnepanelen, ook als de zon niet (genoeg) schijnt. Benieuwd of een thuisbatterij iets voor u is?

Bekijk assortiment
Thuisbatterij

Laadpalen

Als u een elektrische auto heeft is de aanschaf van een eigen oplaadpunt zeker een mooie investering. Met een eigen oplaadpunt bespaart u ten opzichte van een publiek oplaadpunt, zeker in combinatie met zonnepanelen. Wij bieden diverse merken laadpalen inclusief installatie bij u thuis of op de zaak.

Bekijk assortiment
Laadpalen

Home manager

Efficiënt gebruik maken van uw zonne-energie? Dat doet u met een home-manager. Een eigen home-manager beheert energie en maakt slim gebruik van uw stroomopwekking. Op basis van de beschikbare hoeveelheid stroom en het verbruik van uw apparaten wordt het gebruik van uw machines zoals uw wasmachine slim ingepland. Zo maakt u het meest optimaal gebruik van uw zonnepanelen.

Lees meer
Home manager

Elektrisch verwarmen

Elektrisch verwarmen kan een mooi alternatief zijn voor uw standaard CV, zeker in combinatie met uw zonnepanelen. Met een elektrische verwarming kunt u overal waar u stopcontacten heeft gemakkelijk uw woning verwarmen.

Bekijk assortiment
Elektrisch verwarmen
Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,1 uit 5 op basis van 35 beoordelingen!