Trina Solar 270 wp

Trina-Solar 270 wp panelen.

Het bedrijf is opgericht in 1997 en is sinds 2006 beursgenoteerd in New York. Het is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten én het is ook financieel de meest gezonde. In een rapport van Barclays Bank werd Trina Solar dan ook aangewezen als de meest waarschijnlijke partij om bij de consolidatieslag in de solar markt als winnaar uit de bus te komen. 

Trina Solar is ook een van de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingen in onze sector. Zo werd ze in 2013 bovenaan geplaatst op de Silicon Valley Toxics Coalation Scorecard (SVTC 2013) als schoonste en meest verantwoorde producent. Boven bijvoorbeeld Solarworld, REC en ver boven onder andere Canadian Solar en JA Solar.

Het Duitse SMA is wereldmarktleider op het gebied van PV omvormers. De omvormers van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99 % en realiseren zo een hogere stroomproductie. Het meermaals bekroonde productassortiment van SMA bevat zonne-energie omvormers voor installaties op het dak, grootschalige zonne-energie projecten en eilandsystemen.

SolarEdge is de marktleider in het optimizersegment. Zij bieden een omvormersysteem aan bestaande uit een omvormer en een reeks optimizers. Toepassing van het SolarEdge systeem, leidt in iedere situatie tot een optimale energie-opbrengst. Door ieder paneel van zijn eigen optimizer te voorzien, hebben schaduw en veel vormen van mismatch geen negatieve invloed meer op de gehele string zonnepanelen. Schaduw of vervuiling op één paneel heeft namelijk geen effect op de andere panelen.

Growatt is al 4 jaar de grootste Chinese exporteur van omvormers. De compenten bestaan uit onderdelen van A-merken. Door de goede prijs/kwaliteit verhouding is deze omvromer een echte aanrader. Met een bluetooth dongel heb je altijd verbinding met internet . A4 formaat en weegt 5kg.

Trina solar 265wp

Artikelen 1 tot 32 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren