Sunpower X22 360wp

sunpower SMA  Solaredge

SunPower 22 360WP

Hoge prestaties en uitermate duurzaam

Meer energie vanaf een kleiner oppervlak: zonnepanelen van de SunPower E-Serie zetten meer zonlicht om in elektriciteit dan conventionele panelen. Ze leveren namelijk 36% meer stroom op per paneel.

Meer elektriciteit: zonnepanelen van de SunPower E-Serie zetten meer zonlicht om in elektriciteit gedurende de levensduur van uw systeem dan conventionele panelen. Dat betekent dat u in 25 jaar 60% meer energie produceert en ook nog eens meer bespaart op uw elektriciteitsrekeningen.

Niet voor doe-het-zelvers

SMA: Het Duitse SMA is wereldmarktleider op het gebied van PV omvormers. De omvormers van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99 % en realiseren zo een hogere stroomproductie. Het meermaals bekroonde productassortiment van SMA bevat zonne-energie omvormers voor installaties op het dak, grootschalige zonne-energie projecten en eilandsystemen.

Sunny Boy 1.5/2.5 is de perfecte omvormer voor kleine zonnestroominstallaties. Zijn breed ingangsspanningsbereik van 80 tot 600 V, veelzijdigheid en flexibiliteit in paneelkeuze zijn indrukwekkend. De installatie gebeurt snel en eenvoudig dankzij het laag gewicht en kleine afmeting. Na een eenvoudige inbedrijfsstelling via WebUI is de Sunny Boy 1.5/2.5 klaar voor gratis monitoring via het eigen draadloze netwerk van het toestel of online via Sunny Portal of Sunny Places.

Hij is meer dan een omvormer, de nieuwe Sunny Boy 3.0-5.0: de opvolger van de wereldwijd succesvolle Sunny Boy 3000-5000TL.

Dankzij de geïntegreerde SMA Smart Connected service biedt deze omvormer 100% comfort aan eigenaars en installateurs van zonnestroominstallaties. De automatische omvormer monitoring door SMA, die de werking van de omvormer analyseert, brengt de installateur onmiddellijk op de hoogte van eventuele storingen, om zo een optimale service en maximale beschikbaarheid van de installatie te garanderen.

De Sunny Boy 3.0-5.0 is ideaal voor de opwekking van zonnestroom in particuliere huishoudens.

SOLAREDGE: Deze Solaredge driefase omvormer combineert een geavanceerde digitale controle aan voor een hoger rendement en betrouwbaarheid. De technologie van constante spanning garandeert dat de omvormer altijd een op een optimaal ingangsspanning werkt, ongeacht het aantal modules per string of weersomstandigheden. Er is communicatie mogelijk met internet via een breedband verbinding of door een draadloze verbinding. Standaard 12 jaar garantie

HD-Wave omvormer-technologie. De nieuwe technologie voor omvormers.

SolarEdge’s HD-Wave omvormertechnologie bevat een nieuwe vermogens omzettingstopologie die de grootte en het gewicht van de omvormer aanzienlijk vermindert bij een recordbrekend rendement

Artikelen 1 tot 32 van 52 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 52 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren