Sunpower X21 335wp

sunpower sma Solaredge

Sun Power X21 335WP   De hoogpresterende zonnepanelen van de SunPower X-Serie bieden hoge efficiëntie en lange duurzaamheid voor een goede prijs.  Meer elektriciteit: zonnepanelen van de SunPower X-Serie zetten meer zonlicht om in elektriciteit gedurende de levensduur van uw systeem dan conventionele panelen. 

HOGE ENERGIEPRODUCTIE

De meeste energie, vanaf een kleiner oppervlak: zonnepanelen van de SunPower X-Serie leveren 44% meer stroom per panel en 75% meer energie per vierkante meter over 25 jaar.

.Dat betekent meer stroom van een kleinere oppervlakte, en bovendien met minder panelen. U kunt deze op de zonnigste plekken van uw dak plaatsen.

Niet voor doe-het-zelvers

Het Duitse SMA is wereldmarktleider op het gebied van PV omvormers.

De omvormers van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99 % en realiseren zo een hogere stroomproductie. Het meermaals bekroonde productassortiment van SMA bevat zonne-energie omvormers voor installaties op het dak, grootschalige zonne-energie projecten en eilandsystemen. De nieuwe standaard 

De volledig nieuwe Sunny Boy 1.5/2.5 is de perfecte omvormer voor kleine zonnestroominstallaties. Zijn breed ingangsspanningsbereik van 80 tot 600 V, veelzijdigheid en flexibiliteit in paneelkeuze zijn indrukwekkend. De installatie gebeurt snel en eenvoudig dankzij het laag gewicht en kleine afmeting. Na een eenvoudige inbedrijfsstelling via WebUI is de Sunny Boy 1.5/2.5 klaar voor gratis monitoring via het eigen draadloze netwerk van het toestel of online via Sunny Portal of Sunny Places.

Deze Solaredge driefase omvormer combineert een geavanceerde digitale controle aan voor een hoger rendement en betrouwbaarheid. De technologie van constante spanning garandeert dat de omvormer altijd een op een optimaal ingangsspanning werkt, ongeacht het aantal modules per string of weersomstandigheden. Er is communicatie mogelijk met internet via een breedband verbinding of door een draadloze verbinding. Standaard 12 jaar garantie

Artikelen 1 tot 32 van 56 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 56 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren