LG 300 Mono X®2

LG MonoX® PLUS – DUURZAAM EN UITERST EFFICIËNT
Het nieuwe zonnepaneel uit de MonoX®-reeks bouwt de bekende kwaliteitskenmerken van LG verder uit: lange levensduur, krachtige garanties en gebruiksgemak in combinatie met eerste klas energieopbrengsten.

LOKALE GARANTIEVERSTREKKER, WERELDWIJDE ZEKERHEID 
LG Solar behoort tot LG Electronics en maakt daarmee deel uit van een wereldwijd actief, financieel sterk bedrijf met meer dan 50 jaar traditie en ervaring. Goed om te weten: LG Electronics is de garantieverstrekker voor uw zonnepanelen.

UITSTEKENDE KWALITEIT, ONAFHANKELIJK GETEST!

Het Duitse SMA is wereldmarktleider op het gebied van PV omvormers. De omvormers van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99 % en realiseren zo een hogere stroomproductie. Het meermaals bekroonde productassortiment van SMA bevat zonne-energie omvormers voor installaties op het dak, grootschalige zonne-energie projecten en eilandsystemen.

NIEUW van SMA! De volledig nieuwe Sunny Boy 1.5/2.5 is de perfecte omvormer voor kleine zonnestroominstallaties. Zijn breed ingangsspanningsbereik van 80 tot 600 V, veelzijdigheid en flexibiliteit in paneelkeuze zijn indrukwekkend. De installatie gebeurt snel en eenvoudig dankzij het laag gewicht en kleine afmeting. Na een eenvoudige inbedrijfsstelling via WebUI is de Sunny Boy 1.5/2.5 klaar voor gratis monitoring via het eigen draadloze netwerk van het toestel of online via Sunny Portal of Sunny Places.

SolarEdge is de marktleider in het optimizersegment. Zij bieden een omvormersysteem aan bestaande uit een omvormer en een reeks optimizers. Toepassing van het SolarEdge systeem, leidt in iedere situatie tot een optimale energie-opbrengst.

Door ieder paneel van zijn eigen optimizer te voorzien, hebben schaduw en veel vormen van mismatch geen negatieve invloed meer op de gehele string zonnepanelen. Schaduw of vervuiling op één paneel heeft namelijk geen effect op de andere panelen.

 

 

 

Artikelen 33 tot 54 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 33 tot 54 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren