DENIM 300 wp black frame

Denim logo Solaredge SMA

KIEST U VOOR DENIM ZONNEPANELEN DAN KIEST U VOOR ZEKERHEID

DENIM Solar is een zonnepanelen productlijn welke met de uiterste zorgvuldigheid is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en met een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een DENIM Solar zonne-energiesysteem moet u immers minimaal 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

Dankzij de in de halfgeleiderindustrie opgedane kennis werd een vlakker celoppervlak ontwikkeld, waardoor het rendement stijgt tot boven de 21%. Het paneel kan invallend licht zowel aan de voor- als achterkant van de cellen verwerken, waardoor de cellen van de MonoXTM NeON efficiënter zijn dan conventionele zonnecellen en een hoger rendement opleveren.

Naast de standaardtesten zijn de DENIM Solar zonnepanelen ook getest op de bestandheid tegen vuur en het PID-effect.

Vrij van risico’s, made iun Europe

De DENIM zonnepanelen voldoen volledig aan de EU importrichtlijnen en zijn daarmee vrij van importheffing, naheffing en zullen dus ook na 2015 nog garantie-continuïteit hebben. Kortom, een zekere keuze, zonder risico voor u, uw installateur of uw importeur.

Daarnaast worden alle zonne-panelen meermaals getest op microscopische breuken in de cellen. Tenslotte worden de prestaties van de Denim periodiek door Solarclarity getest bij het Nederlandse testbedrijf Eternal Sun.

NIEUW van SMA! De volledig nieuwe SMA SB 3.0  Sunny Boy 1.5/2.5 is de perfecte omvormer voor kleine zonnestroominstallaties. Zijn breed ingangsspanningsbereik van 80 tot 600 V, veelzijdigheid en flexibiliteit in paneelkeuze zijn indrukwekkend. De installatie gebeurt snel en eenvoudig dankzij het laag gewicht en kleine afmeting. Na een eenvoudige inbedrijfsstelling via WebUI is de Sunny Boy 1.5/2.5 klaar voor gratis monitoring via het eigen draadloze netwerk van het toestel of online via Sunny Portal of Sunny Places. 

SolarEdge is de marktleider in het optimizersegment. Zij bieden een omvormersysteem aan bestaande uit een omvormer en een reeks optimizers. Toepassing van het SolarEdge systeem, leidt in iedere situatie tot een optimale energie-opbrengst.

Door ieder paneel van zijn eigen optimizer te voorzien, hebben schaduw en veel vormen van mismatch geen negatieve invloed meer op de gehele string zonnepanelen. Schaduw of vervuiling op één paneel heeft namelijk geen effect op de andere panelen.

 

Artikelen 1 tot 32 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

   

Van hoog naar laag sorteren